Başkan Albayrak Kapaklı'da Devam Eden Altyapı ve Üstyapı Çalışmalarını İnceledi
12/10/2019 18:56:42
Başkan Albayrak Kapaklı'da Devam Eden Altyapı ve Üstyapı Çalışmalarını İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ilçesine bağlı Pınar Bulvarı'nda devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Kapaklı ilçesinde başlatılan altyapı ve üstyapı çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Başkan Kadir Albayrak da bu kapsamda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, altyapı ve üstyapı inşaat çalışmalarında görevli teknik personelden gelinen son durum hakkında bilgi aldı ve personele iyi çalışmalar diledi.

Halkımız için çalışmalarımızı sürdüreceğiz

Tekirdağ halkına kaliteli hizmet sunmak adına tüm enerjileriyle çalıştıklarını belirten Başkan Kadir Albayrak, "Tüm ekiplerimizle daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışıyoruz. Halkımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Halkımız için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yaptığımız bu çalışmaların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.