Büyükşehir Belediyesinden Eczane ve Sağlık Ocaklarında Dezenfekte Çalışması
02/05/2020 10:16:07
Büyükşehir Belediyesinden Eczane ve Sağlık Ocaklarında Dezenfekte Çalışması

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'de açıklanan ilk vakanın hemen ardından başladığı Koronavirüs salgınına karşı mücadelesine hız kesmeden sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesinin bu kapsamda en önem verdiği çalışmalardan biri olan dezenfekte çalışmaları da devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından ilçelerde, Koronavirüs salgını mücadelesinde en ön saflarda mücadele eden Sağlık Ocakları ve ezcanelerde dezenfekte çalışmaları gerçekleştirildi.  Ayrıca vatandaşların yoğun olarak kullandığı durak ve üst geçitlerde de dezenfekte işlemi yapıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dezenfekte işlemlerinin farklı ilçelerde devam edeceğini belirterek, "Salgın bitene kadar bizler mücadelemize devam edeceğiz. Lütfen sizler de evlerinizde kalın. Bizler görevimizin başındayız." dedi.