TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediyesi KOVİD-19'la Etkin Mücadelesini Sürdürüyor
17/08/2020 16:12:01
Büyükşehir Belediyesi KOVİD-19'la Etkin Mücadelesini Sürdürüyor

Mart ayından bu yana tüm dünya gibi Türkiye'yi de etkisi altına alan KOVİD-19 salgınına karşı etkin bir mücadele yürüten Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların hijyenik ve sağlıklı koşullarda sosyal hayatını sürdürebilmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı koşullarda yolculuk etmesi için hijyen denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Süleymanpaşa ilçesinde araçlarda denetim gerçekleştirildi. Zabıta ekipleri toplu taşıma araçları ve ticari taksilerde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını denetledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak KOVİD-19 konusunda etkin bir mücadele yürüttüklerini belirterek, "KOVİD-19 tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkiledi. Biz, Türkiye'de ilk vakanın görüldüğü günden bu yana vatandaşlarımızın sağlığı için bir dizi önlemi hayata geçirdik. Kamuya açık durak, üst geçit, park ve bahçe, kuaför, berber salonları gibi vatandaşların yoğun kullandığı alanların dezenfekte işlemlerini gerçekleştirdik, gerçekleştiriyoruz.  Bu anlamda toplu taşıma araçlarımızda da denetimlerimizi sürdürüyoruz. Unutmayalım ki KOVİD-19'dan aldığımız önlemler ve uyguladığımız tedbirler sayesinde kurtulabiliriz" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.