Malkara İlçesinde Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor
18/08/2020 16:24:58
Malkara İlçesinde Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılı faaliyet programı kapsamında il genelinde yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen yol yapım çalışmaları kapsamında Malkara ilçesinin Sırtbey ve Ballısüle mahalleleri arasındaki bağlantı yolunda başlatılan 32 bin 900 metrekare uzunluğundaki Sathi Kaplama yol yapım çalışmaları tamamlandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Kurulduğumuz günden bu yana yol yapım çalışmalarına büyük önem verdik. Bu kapsamda il genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarımız devam etmektedir. Sathi Kaplama yol çalışmaları tamamlanan Malkara ilçesinin Sırtbey ve Ballısüle mahalleleri arası bağlantı yolunun vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim" dedi.