TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Tekirdağ'ın Çehresi Büyükşehirle Güzelleşiyor
20/08/2020 08:47:34
Tekirdağ'ın Çehresi Büyükşehirle Güzelleşiyor

Kent estetiğine büyük önem veren ve Tekirdağ'ın çehresini güzelleştirmek amacıyla önemli çalışmalara imza atan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde bakım, onarım, temizlik, çim biçme ve ağaç budama çalışmalarını sürdürüyor.  

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince il genelinde periyodik aralıklarla sürdürülen çalışmalar kapsamında mesire yerleri ve yeşil alanlardaki çiçek ve ağaçların bakımı yapılıyor, uzayan çimler biçiliyor, ağaçlar budanıyor. Ayrıca COVİD-19 hastalığı dolayısıyla vatandaşların yoğun olarak vakit geçirdiği alanlarda belli aralıklarla dezenfeksiyon çalışmaları yapılıyor.

"Daha Güzel ve Daha Yaşanılabilir Bir Tekirdağ İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz"

Vatandaşların sosyalleşebileceği ve nefes alabileceği alanları korumak ve güzelleştirmek amacıyla il genelinde çalıştıklarını söyleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, 11 ilçemizde sahada faaliyet gösteriyorlar. Bir yandan kent estetiğini korumak ve güzelleştirmek için çalışırken, diğer yandan da halk sağlığını korumaya yönelik faaliyetler yürütüyoruz. Daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.