Büyükşehir Belediyesi Sathi Kaplama Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor
20/08/2020 13:25:22
Büyükşehir Belediyesi Sathi Kaplama Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi büyük önem verdiği yol yapım çalışmalarına 2020 Faaliyet Programı kapsamında tüm ilçelerde devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen yol yapım çalışmaları kapsamında Malkara ilçesinin Ballısüle Mahallesi ile Süleymanpaşa ilçesinin Yuva Mahallesi arası bağlantı yolunda başlatılan 16 bin 800 metrekare uzunluğundaki Sathi Kaplama yol yapım çalışması tamamlandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi üstyapı çalışmalarını tüm ilçelerde sürdürüyor. Bu kapsamda Malkara ilçesinin Ballısüle Mahallesi ile Süleymanpaşa ilçesinin Yuva Mahallesi arası bağlantı yolunda Sathi Kaplama yol yapım çalışmalarını tamamladık. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim." dedi.