Başkan Albayrak, Mimarlar Odasının Fotoğraf Sergisine Katıldı
20/10/2014 15:12:32
Başkan Albayrak, Mimarlar Odasının Fotoğraf Sergisine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Türkiye Mimarlar Mühendisler Odaları Birliği Mimarlar Odası Tekirdağ Temsilciliği’nin TMMOB’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlediği fotoğraf sergisine katıldı.

Mimarlar Odası Tekirdağ Temsilciliği Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen ve Tekirdağ fotoğraflarından oluşan sergiyi gezen Başkan Albayrak, daha sonra binada da incelemelerde bulundu ve Mimarlar Odası Başkanı Gökhan Tanrıöver’den bina ile ilgili bilgi aldı. Mimarlar Odasının muazzam bir bina oluşturduğunu belirten Başkan Albayrak, "Mimarlar odamız gerçekten örnek olabilecek bir bina düzenlemişler. Çok beğendim. Binanın hayırlı olmasını diliyorum. Fotoğraf sergisindeki Tekirdağ fotoğrafları da çok güzel. Fotoğrafları çeken fotoğrafçılarımızın ellerine sağlık. Çok güzel bir sergi olmuş" dedi.