Başkan Albayrak'tan Alpaslan Ailesine Taziye
23/02/2015 12:12:04
Başkan Albayrak'tan Alpaslan Ailesine Taziye

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Basın Yayın Halkla İlişkiler daire Başkanı Ahmet Poyraz ile beraber eski Tekirdağ Milletvekillerinden Devrim Gazetesinin kurucusu Yılmaz Alpaslan'ın kardeşi, Zafer ve Özhan Alpaslan'ın halası Nebahat Alpaslan'ın cenaze törenine katılarak ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. Nezahat Alpaslan'ın cenazesi Çorlu Garaj Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Çorlu Eskişehir mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'in yanısıra çok sayıda aile yakını katıldı.