TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Malkara'da Mahalle Muhtarları, STK'lar ve Oda Başkanları ile Biraraya Geldi
07/09/2015 16:57:41
Başkan Albayrak, Malkara'da Mahalle Muhtarları, STK'lar ve Oda Başkanları ile Biraraya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Birlik Yem A.Ş'nin düzenlediği program kapsamında Malkara'da mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda başkanları, birlik yetkilileri ve üreticiler ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Tekirdağ Birlik Yem Fabrikası'nın yeniden faaliyete geçtiğinin altını çizen Başkan Albayrak, "Malkara için büyük önem taşıyan yem fabrikası Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yeniden ayağa kalktı ve üreticilerimizin hizmetinde. Fabrikamız çalışmaya başladı ve ilk siparişlerini de aldı. Bugün burada mahalle muhtarlarımızın yanı sıra sektörün siz değerli temsilcileri, stk ve birliklerin yetkilileri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmak istedik. Malkara, nüfusunun hemen yarısının tarım sektörü ile uğraş verdiği bir ilçemiz. Bu anlamda yem fabrikamızın önemi bin kat daha artıyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman tarım sektörünün ve üreticilerimizin yanında olacağımızı belirtiyor ve fabrikamızın hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından katılımcıların görüşleri alındı, değerlendirmelerde bulunuldu. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından toplantı sona erdi.   

Toplantıda Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Genel Sekreter Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Mehmet Zeki Gürcün ve Fatih Ünsal ile birlikte daire başkanları da hazır bulundu.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.