Başkan Albayrak, CHP Tekirdağ İl Başkanlığı Devir Teslim Törenine Katıldı
30/12/2015 14:37:35
Başkan Albayrak, CHP Tekirdağ İl Başkanlığı Devir Teslim Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı'nda düzenlenen devir teslim törenine katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, Eski İl Başkanı Şeref Çetin'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti, Recep Ökten ve ekibine de hayırlı olması temennisinde bulundu ve başarılar diledi.

Törende, geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongre de İl Başkanlığına seçilen Recep Ökten görevi Eski İl Başkanı Şeref Çetin'den devraldı. Şeref Çetin, Recep Ökten ve ekibine görevinde başarılar dilerken, İl Başkanı Ökten de Şeref Çetin'e şimdiye kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve bir plaket takdim etti.