TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Esnaf ve Vatandaşların Yeni Yılını Kutladı
31/12/2015 15:12:06
Başkan Albayrak, Esnaf ve Vatandaşların Yeni Yılını Kutladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2015 yılının son gününde çarşı ve Pazar esnafını ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu, yeni yıllarını kutladı.

Hükümet Caddesi'nde faaliyet gösteren esnafları dükkanlarında ziyaret ederek tek tek tokalaşan Başkan Albayrak, esnafların ve çarşıda karşılaştığı vatandaşların yeni yıllarını da kutladı.

Hükümet Caddesi boyunca yürüyerek Perşembe Pazarına geçen Başkan Albayrak, yılın son gününde, soğuk havada ekmek parası için çalışan Pazar esnafları ile tek tek tokalaştı, hayırlı işler temennisiyle yeni yıllarını kutladı. Pazar yeri ziyaretinde vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Albayrak, "Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak 2015 yılında olduğu gibi, 2016 yılında da Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz. 2016 yılı bu anlamda Tekirdağ için hizmette atılım yılı olacak. Vatandaşlarımızın yaşamaktan keyif aldığı bir, mutlu ve yaşanabilir bir kent oluşturmak için halkımızın desteği ile mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağız. 2016 yılının başta Tekirdağlı hemşerilerim olmak üzere ülkemiz için hayırlar getirmesini diliyorum. Yeni yılımız kutlu olsun" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.