Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden 15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Kampanyasına 150 Bin TL Yardım
16/08/2016 17:14:42

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığında olağanüstü toplantısını gerçekleştirdi.

Yılmaz İçöz sahnesinde yapılan toplantıda komisyonlara havale edilen dosyalar görüşülerek kabul edildi.

15 Temmuz Şehitleri için 1 dakikalık saygı duruşuyla başlayan meclis toplantısında ayrıca yapılan oylamada 15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Kampanyasına 150 bin lira yardım yapılması oybirliğiyle kabul edildi.