Saray Güngörmez Parkına Düzenleme
18/08/2016 09:35:32
Saray Güngörmez Parkına Düzenleme

Saray ilçesine bağlı Güngörmez mahallesindeki park Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı  Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenleniyor.

900 m2 alana sahip olan parkın, mevcut yapısı tamamen değiştirileceğini, kent donatı elemanları konularak vatandaşların gece gündüz oturup dinlenebilecekleri bir alan haline getirilecğini belirten Park Bahçeler müdürlüğü yetkilileri burada  küçük ölçekli modern bir yeşil alan oluşturulacağını söylediler.

Parkta 850m2 sert zemin ile 50m2 çim alan olacağını dile getiren yetkililer çalışmaların tamamının  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü personeli  tarafından yapıldığını belirttiler.