Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Ağustos Ayı Toplantısı Edirne'de Yapıldı
18/08/2016 14:27:48
Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Ağustos Ayı Toplantısı Edirne'de Yapıldı

Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu'nun Ağustos Ayı Toplantısı Edirne'de yapıldı. Toplantıda ağırlıklı olarak uygulaması devam eden projeler ele alındı.

Edirne Valisi Günay Özdemir'in başkanlığında gerçekleştirilen bölge toplantısına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kalkınma Kurulu Başkanı Turhan Altınel, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ile İl Genel Meclisi Başkanları katıldı. Toplantıda genel gündem maddeleri ve uygulaması devam eden projeler görüşüldü.