Tekirdağ'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu
29/10/2016 11:31:14
Tekirdağ'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93. yıl dönümü Tekirdağ'da törenlerle kutlandı.

Valilikte tebrikat töreni ile başlayan etkinlikler, Süleymanpaşa İlçesi Hükümet Caddesindeki Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni ile devam etti. Kutlama törenine Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Garnizon Komutanı Piyade Alb. Kemal Cöne, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, protokolün diğer üyeleri ve askeri erkan katıldı.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği tören, İstiklal Marşının okunmasının ardından Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan'ın konuşmasıyla devam etti. Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini ifade eden şiirlerin okunmasından sonra; şiir, resim ve kompozisyon dallarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tören birliklerinin geçit töreni ile sona erdi.