TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Tekirdağlı'lar Cumhuriyet İçin Yürüdü
28/10/2016 23:57:15
Tekirdağlı'lar Cumhuriyet İçin Yürüdü

Tekirdağ'da CHP İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve  Süleymanpaşa Belediyesinin Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği yürüyüş büyük ilgi gördü.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın eşi Gülseren Albayrak ile beraber katıldığı Cumhuriyet Yürüyüşüne , CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer,  Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve birçok Cumhuriyet sevdalısı büyük ilgi gösterdi.

 Süleymanpaşa Köprübaşı Meydanı'nda toplanıp dev Türk bayrağı açan kalabalık, ellerinde meşaleler ve marşlar eşliğinde Hükümet Caddesi'nden geçip Cumhuriyet Meydanı yakınında bulunan tarihi belediye binasına kadar hafif yağmur altında yürüdü. Hükümet Caddesi üzerinden geçen meşaleli grup görsel şölen oluştururken, civardaki vatandaşlar da alkış tutarak korteje eşlik etti.

Yürüyüşe katılan kalabalığın kendisini duygulandırdığını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  yürüyüşe katılanlara teşekkür etti ve tüm Tekirdağlıların  29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.


<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.