Başkan Albayrak Süleymanpaşa'da Yatırımları İnceledi
25/10/2017 09:54:01
Başkan Albayrak Süleymanpaşa'da Yatırımları İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesinde TESKİ Batı Atık Su İleri Biyolojik Arıtma Tesis Alanı ve Toptancı Sebze ve Meyve Hali hafriyat alanında incelemelerde bulundu.

"Bizim Tek Gayemiz, Gelecek Nesillere Sorunsuz,  Modern ve Mutlu Bir Tekirdağ Bırakmaktır"

Tesisleri gezen Başkan Albayrak, çalışmaların son durumu ile ilgili detaylı bilgi aldı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Albayrak, "Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Süleymanpaşa ilçemizin iki önemli ihtiyacını karşılayacak olan TESKİ Batı Atık Su İleri Biyolojik Arıtma Tesis Alanı ve Toptancı Sebze ve Meyve Hali ile kentimizi daha yaşanılabilir bir hale getirmeyi hedefliyoruz. Bizim tek gayemiz, gelecek nesillere sorunsuz,  modern ve mutlu bir Tekirdağ bırakmaktır." dedi.