TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Albayrak"Tekirdağ'ın Markası Olan Hüseyin Pehlivan İçin Yapılacak Her Türlü Etkinliğe Desteğimizi Sürdüreceğiz"
17/02/2018 15:03:07
Albayrak

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik Spor Şube Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Güreş Federasyonu  tarafından ortaklaşa düzenlenen Kulüplerarası Yıldız Bayanlar Serbest Güreş şampiyonası Süleymanpaşa İsmet İnönü Spor Salonunda başladı.

 Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz'ın yanısıra, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Gençlik Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, Gençlik Spor Şube Müdürü Abdülkerim Kasap ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi  Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Şube Müdürü Sedat Akbıyık, Hüseyin Alkaya'nın torunu Sinan Alkaya, Güreş Tekirdağ İl Temsilcisi Fatih Kobal ve çok sayıda sporseverin katıldığı açılış töreninde Güreşe ve diğer sporlara destek veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a  federasyon yetkilileri tarafından teşekkür plaketi verildi. Açılış seremonisine "Kalbimizle Duamızla Mehmetçiğimizin Yanındayız" pankartıyla çıkan sporcular izleyenler tarafından alkışlandı.

 Çok sayıda sporseverin de izlediği ve 2 gün sürecek şampiyonada 25 il 40 takımdan toplam 10 sıklette  179 sporcu  şampiyon olabilmek için ter döküyor.  Şampiyonada 25 hakem görev yapıyor. Kıran kırana büyük heyecanla devam eden güreşler sonunda dereceye giren sporculara madalya ve  takımlara da kupa verilecek. Ayrıca bu şampiyona Türk Milli takımın seçmeleri olacak ve burada sıkletlerinde 1. olan sporcular Türkiye'yi Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında temsil edecek.

 Açılışta konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Hüseyin Pehlivan'ın bir Tekirdağ markası olduğuna dikkat çekerek " O bize her zaman gurur vermiştir gurur kaynağımız olmuştur. Onun anısına yapılacak her türlü etkinliğe bugüne kadar olduğu gibi her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Bu şampiyonamız da hayırlı olsun tüm sporculara başarılar diliyorum" dedi.

 

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.