Başkan Albayrak Çorlu'daki Tren Kazası Sonrası Olay Yerine Gitti
08/07/2018 21:47:13
Başkan Albayrak Çorlu'daki Tren Kazası Sonrası Olay Yerine Gitti

Uzunköprü ilçesinden İstanbul seferini yaptığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle Çorlu ilçesi Sarılar köyü yakınlarında 5 vagonunun raydan çıkması sonucu tren kazası meydana geldi.  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak tren kazası sonrasında olay yerine gitti.

Bölgeye çok sayıda ambulansın sevk edildiği kaza yerine giden Başkan Kadir Albayrak, yetkililerden bilgi aldı. Arama kurtarma çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirten Başkan Kadir Albayrak, "Çorlu ilçemizde meydana gelen tren kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri, İtfaiye ve TESKİ ekiplerimiz, AKUT ve diğer arama kurtarma ekipleriyle birlikte koordineli olarak arama kurtarma çalışmalarına devam ediyorlar. Umuyoruz ki daha fazla can kaybı yaşanmadan arama kurtarma çalışmaları tamamlanacaktır" sözlerini söyledi.