Süleymanpaşa İlçesindeki Çalışmalar İncelendi
08/07/2018 16:52:58
Süleymanpaşa İlçesindeki Çalışmalar İncelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesindeki yatırımları yerinde inceledi.

İlk olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa İlçesinde yapımı devam eden Su Ürünleri Toptancı Hali inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Kadir Albayrak, 1 Kasım 2018 tarihinde hizmete girmesi planlanan tesisin tüm vatandaşlara hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Başkan Albayrak daha sonra Ruşen Güneş (Perşembe Pazarı) Sokakta Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ikinci etap çalışmalarını inceledi. Başkan Albayrak konu ile ilgili, "Çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Pazarcı esnafımıza ve vatandaşlarımıza sabır ve hoşgörüleri için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Başkan Albayrak hafta sonu mesaisinde vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Albayrak, talep ve ihtiyaçları dinledi. Başkan Albayrak vatandaşlara iyi hafta sonları diledi.