TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
22/04/2019 16:40:29
Başkan Kadir Albayrak'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Ulusal egemenliğimizin, bağımsızlığımızın ve Cumhuriyet'imizin temeli olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99. yıl dönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

23 Nisan 1920 tarihinde kurulan TBMM, Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün başkanlığında milli mücadeleyi gerçekleştirmiştir. Milletimizin özgürlük, bağımsızlık ve demokrasi mücadelesi Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu ile taçlandırılmıştır.

"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" diyen Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, en büyük eseri olan Cumhuriyet'i yeni nesillere emanet etmiş ve TBMM'nin kurulduğu kutlu günü bayram ilan ederek çocuklara armağan etmiştir.

Bizler cumhuriyet nesilleri olarak Ata'mızdan devraldığımız bu büyük mirasa inanç ve kararlılıkla sahip çıkıyor, Cumhuriyet değerlerini yaşatarak yükselen yeni nesle aktarıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle TBMM'nin kuruluşunun 99. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarına armağan eden Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet, saygı ve şükranla anıyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.