TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tekirdağ'da Coşkuyla Kutlandı
23/04/2019 12:26:16
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tekirdağ'da Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ'da da coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen etkinlikler, Tekirdağ Valiliği Önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başladı. Etkinlikte Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Valilik önünde düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından etkinlikler sahil dolgu alanda öğrenciler tarafından yapılan gösteriler ile devam etti. Protokol üyeleri ve vatandaşların ilgi gösterdiği etkinlikte, öğrenciler çeşitli gösteriler ile hünerlerini sergiledi. Etkinlikte ayrıca Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından daha önce düzenlenen resim, müzik, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Etkinliklere, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Mümin Şahin, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Şahin Karakaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, resmi kurum ve kuruluş amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.