19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun
18/05/2019 17:05:19
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün, Samsun'da Milli Mücadele ateşini yakışının 100. yıl dönümünde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını coşkuyla kutluyoruz.

19 Mayıs, şanlı bir kahramanlık destanı olan Kurtuluş Savaşı'nın kazanılması, Cumhuriyetimizin kurulmasının yolunu açan tarihi bir gündür. Cumhuriyet nesilleri olarak, Ata'mızın bize armağan ettiği bu güzel yurda sahip çıkacağımıza ve ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üstüne taşıyacağımıza söz veriyoruz.

Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün, Milli Mücadele ateşini yakışının 100. yıl dönümünde, tüm yurttaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Ata'mızı, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet, şükran ve saygıyla anıyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı