TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediyesi Sahur Programları Karaiğdemir Mahallesi İle Devam Etti
18/05/2019 09:24:45
Büyükşehir Belediyesi Sahur Programları Karaiğdemir Mahallesi İle Devam Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Sahur Programları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Kadir Albayrak son olarak Karaiğdemir Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Malkara İlçesine bağlı Karaiğdemir Mahallesi'nde düzenlenen Sahur Programında Başkan Kadir Albayrak'ın yan sıra; Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı, Karaiğdemir Mahalle Muhtarı Hüseyin Turhallı ve mahalle sakinleri de yer aldı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, "Başta Karaiğdemir Mahalle Muhtarımız Hüseyin Turhallı olmak üzere, Karaiğdemir kadınlarına ve tüm Karaiğdemir halkına bizleri misafir ettikleri için teşekkür ederim. Ramazan'ın tüm insanlığa huzur ve güzellik getirmesiyle, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim" dedi.

Karaiğdemir halkı da, Ramazan Ayı'nın maneviyatını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile paylaşmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, Başkan Albayrak'a ilgisinden dolayı teşekkür ettiler.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.