Başkan Vekili Karaevli Rüstem Paşa Cami'nin Açılış Törenine Katıldı
01/11/2019 15:38:00
Başkan Vekili Karaevli Rüstem Paşa Cami'nin Açılış Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münür Karaevli, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restorasyonu tamamlanan Rüstem Paşa Cami'nin açılış törenine katıldı.

Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen törende Başkan Vekili Münür Karaevli'nin yanı sıra; TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekilleri Dr. İlhami Özcan Aygun ve Mustafa Yel, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Cuma Namazına müteakip gerçekleşen tören, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop'un gerçekleştirdiği konuşmanın ardından kurdele kesimi ile son buldu.