TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediyesi'nden "Anmaktan Anlamaya Doğru Atatürk" Söyleşisi
10/11/2019 13:34:44
Büyükşehir Belediyesi'nden

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü programı kapsamında Yazar İlknur Güntürkün Kalıpçı'nın konuşmacı olarak katıldığı  "Anmaktan Anlamaya Doğru Atatürk" konulu söyleşi ve imza günü etkinliği düzenlendi.

Muratlı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkan Vekili Tamer Yargı, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Anmaktan Anlamaya Doğru Atatürk konulu söyleşi etkinliğinde,  Yazar İlknur Güntürkün Kalıpçı, Atatürk'ün hayatını konu alan kitabından da örnekler vererek katılımcılara Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anlattı. Sonrasında vatandaşların sorularına da cevap veren Yazar İlknur Güntürkün Kalıpçı, Tekirdağ'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Etkinlik sonunda Başkan Kadir Albayrak da Yazar İlknur Güntürkün Kalıpçı'ya söyleşi dolayısıyla teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.