Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Dezenfekte Çalışmaları Devam Ediyor
28/03/2020 09:48:19
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Dezenfekte Çalışmaları Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin tüm dünya gibi Türkiye'yi de etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs (COVİD-19) salgınına karşı aldığı önem çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda ilçelerde dezenfekte işlemleri yapılmaya devam ediliyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi  tarafından ilçelerde gerçekleştirilen çalışmada, cami içleri ve abdest alma alanları, tren istasyonlarının bekleme salonu ve vagonları ile durak ve parklar titizlikle dezenfekte edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlerin sıkı bir şekilde uygulanmasına devam edildiğini belirterek, "Halkımıza ve şehrimize hizmet için görevimize devam ediyoruz. Bu süreç boyunca bizler görevimizin başında olmaya devam edeceğiz."dedi.