Başkan Albayrak, Yavuz Mahallesi ve Hasan Efendi Caddesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
20/10/2014 12:12:57

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yoğun iş temposundan fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya gelme geleneğini sürdürüyor.

Sabahın erken saatlerinde Yavuz Mahallesi’ne bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Albayrak, bir kahvehanede vatandaşlarla birlikte kahvaltı yapıp çay içerek sohbet etti, Yavuz Mahallesi sakinlerinin isteklerini dinleyen Başkan Albayrak, çalışmaların en kısa zaman da başlayacağını söyledi.

Daha sonra Hasan Efendi Caddesi’nde bir kahvehaneyi de ziyaret eden Başkan Albayrak, vatandaşlarla sohbet etti, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.