Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısının 1. Birleşimi Gerçekleştirildi
08/09/2015 18:00:34

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1. Birleşimi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığında Yılmaz İçöz Sahnesinde gerçekleştirildi.

Toplantıda gündem maddeleri ve birimlerden gelen evraklar görüşülerek değerlendirilmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Eylül Ayı Olağan Toplantısı 2. Birleşimi 9 Eylül 2015 Çarşamba Günü Yılmaz İçöz Sahnesi'nde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.