Mutlukent Çay Bahçesi Düzenlenen İftar Yemeğiyle Açıldı
07/06/2016 22:33:09
Mutlukent Çay Bahçesi Düzenlenen İftar Yemeğiyle Açıldı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından dizayn edilen Hürriyet Mahallesi Baykallar Mutlukent Çay Bahçesi kalabalık bir iftar yemeği ile açıldı.

İftar yemeğineTekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanısıra, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, CHP İl Başkanı Recep Ökten, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ile yaklaşık iki bin beşyüz kişinin katıldı. Yemek sonrası Mutlukent Çay Bahçesi protokol üyeleri tarafından açıldı.

Bu güzel çay bahçesini Süleymanpaşa halkına kazandırdığı için Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a teşekkür eden Başkan Albayrak tüm islam aleminin Ramazan ayını kutladı.