Başkan Albayrak, Yeni Hizmet Binası Hafriyat Alanını İnceledi
17/11/2016 14:01:01
Başkan Albayrak, Yeni Hizmet Binası Hafriyat Alanını İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, beraberinde Danışmanlar Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin ile birlikte inşaat aşamasında olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Merkez Binası hafriyat alanında incelemelerde bulundu.

Hafriyat çalışmalarını yerinde kontrol eden Başkan Albayrak, yetkililerden projenin son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Başkan Albayrak, hizmet binası projesiyle ilgili açıklamasında, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni merkez hizmet binamızın 15 Aralık 2016 tarihinde temelini atacağız. Tekirdağ halkı ve bizler için çok büyük önem taşıyan bu projeyi 2018 yılında tümüyle tamamlayıp hizmete sunmayı amaçlıyoruz. Halkımıza ve şehrimize yakışan mükemmel bir yapı olacağı inancındayız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.