Başkan Albayrak Brifing Aldı
17/11/2016 15:29:27
Başkan Albayrak Brifing Aldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığından brifing aldı.

Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılan brifing toplantısına Başkan Albayrak ile birlikte Genel Sekreter Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Fatih Ünsal ve Mehmet Zeki Gürcün, Tek Park A.Ş. Genel Müdürü Şahabettin Küçükyazıcı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Hikmet Erzincan ve Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin katıldı.

Emlak İsitimlak Dairesi Başkanı Yüksel Özdal, Başkan Albayrak'a faaliyetler ve çalışma sistemi ile ilgili sunum eşliğinde bilgi verdi.