Yarış Startını Başkan Albayrak Verdi
03/12/2016 14:29:40
Yarış Startını Başkan Albayrak Verdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediyesi'nin katkılarıyla, Çorlu Şahpaz Mahallesinde düzenlenen TRAKOFF Mahalli Trial Yarışı etkinliğine katıldı.

Başkan Albayrak, ilginin yoğun olduğu ve 8 ekibin yarıştığı programda, tüm yarışmacı sporculara başarılar dileyerek yarışmanın startını kendisi verdi. Çorlu Belediyesi'ne de böyle bir etkinliği gerçekleştirdiği için teşekkür eden Başkan Albayrak, yarışları vatandaşlarla birlikte ilgi ve heyecanla takip etti.

Büyük heyecana sahne olan yarışı, Başkan Albayrak ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz da izledi.