Başkan Albayrak, Çerkezköy'de TESKİ Yatırımlarını İnceledi
08/12/2016 16:38:22
Başkan Albayrak, Çerkezköy'de TESKİ Yatırımlarını İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy İlçesine bağlı Kızılpınar Mahallesinde, Kanalizasyon ve Kolektör İnşaatı ile Çerkezköy Atık Su Arıtma Tesisini inceledi.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve Başkan Danışmanı Şeref Çetin'inde katıldığı programda, Başkan Albayrak, TESKİ yetkili mühendislerden bölgede devam eden alt yapı faaliyetleri kapsamındaki Kanalizasyon ve Kolektör İnşaatı ile ilgili ayrıntılı bilgi aldı.

TESKİ bünyesine bağlı kontrol mühendisleri, Kızılpınar kanalizasyon inşaatı kapsamında; terfi merkezi inşaatının kaba ızgara ve keson imalatının tamamlandığını ve bina inşaatına başlanacağının bilgisini verdi. 1034,63 m Ø900 mm'lik Terfi Hattı imalatı yanı sıra 600 m Ø1400 kolektör hattı 850 m Ø200 Kanalizasyon Şebeke Hattı imalatı yapıldığı bildirildi.