Başkan Albayrak'tan Çerkezköy'deki Hastanelere Tıp Haftası Ziyareti
16/03/2017 13:16:48
Başkan Albayrak'tan Çerkezköy'deki Hastanelere Tıp Haftası Ziyareti

14 Mart Tıp Haftası nedeniyle Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Danışmanlar Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin ile beraber Çerkezköy ilçesinde hastaneleri ziyaret etti.

Optimed Hastanesi Başhekimi Recep Çalışkan'ı, İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Türker ve İrfan Tombalak'ı, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Gülay Sarıçam'ı makamında ziyaret ederek görüşen ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak sağlık çalışanlarına son zamanlarda yapılan saldırıları kınadı.

Sağlık çalışanlarının kolay yetişmediğini, yoğun bir eğitimden sonra hazır hale geldiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak çok zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanlarının, çalışma şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini söyledi.