TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak İftar Programına Katıldı
15/06/2017 22:09:35
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak İftar Programına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Şarköy İlçesinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Şarköy İlçesinin Hoşköy Mahallesinde düzenlenen iftar programına Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Tekirdağ Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Vahit Aslan, Şarköy İlçesi mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programı sırasında Hoşköy Mahallesi sakinleri ile yakından ilgilenen Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarköy'de gerçekleşen yatırımlar hakkında kendilerine bilgi verdi ve Ramazan ayının hayırlı geçmesi temennisinde bulundu. Vatandaşlar da Başkan Kadir Albayrak'a ilgisi nedeniyle teşekkür etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı edilen duaların ardından son buldu.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.