Kurban Bayramımız Kutlu Olsun
01/09/2017 10:49:29
Kurban Bayramımız Kutlu Olsun

Yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularını en güzel şekilde yaşadığımız mübarek Kurban Bayramına hep beraber ermiş bulunuyoruz.

Yakınlarımızla bir araya geldiğimiz, yüksek manevi duygular içerisinde yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini ortaya koyduğumuz, küçüklerin büyüklerini ziyaret ettikleri, ellerini öptükleri ve rızalarını aldıkları, hayırsever vatandaşlarımızın ihtiyaç sahiplerine yardımda bulundukları Kurban Bayramına, halkımızla birlikte ermiş olmanın derin mutluluğunu yaşıyorum.

Barışa, huzura ve toplumsal dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz böyle bir dönemde, başta Tekirdağlı hemşehrilerim olmak üzere, tüm İslam âleminin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyor ve bu mübarek bayramın hayırlar getirmesini diliyorum.

Kadir Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı