Başkan Albayrak Çerkezköy'de
24/10/2017 09:53:51
Başkan Albayrak Çerkezköy'de

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe ziyaretleri kapsamında Çerkezköy İlçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Sabah erken saatlerde Çerkezköy ilçesine giden,  devam eden ve tamamlanan yatırımları inceleyecek olan Başkan Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ile birlikte Çerkezköy İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlar, kendileriyle sohbet eden ve talepleri dinleyen Başkan Albayrak'a Çerkezköy'de hayata geçirilen projeler için teşekkür ettiler. Başkan Albayrak, hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini  söyledi.