Etkin ve Verimli Çalışma Yöntemleri-Liderlik Konulu Eğitim Programı Düzenlendi
08/11/2017 14:10:32
Etkin ve Verimli Çalışma Yöntemleri-Liderlik Konulu Eğitim Programı Düzenlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2017 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı doğrultusunda, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Üst Yönetimi ve Daire Başkanlarına yönelik olarak, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğünce planlanan, "Etkin ve Verimli Çalışma Yöntemleri - Liderlik"  konulu eğitim semineri Beykent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levent Ürer'in sunumuyla gerçekleştirildi.

Başkan Danışmanları, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanlarının katıldığı seminerin sonunda Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. H. Tamer Dodurka, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve sunumundan dolayı Prof. Dr. Levent Ürer'e teşekkür etti.