TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Cumhuriyet Bandosu 13 Kasım'ın Coşkusunu Sokağa Taşıdı
14/11/2017 15:08:06
Cumhuriyet Bandosu 13 Kasım'ın Coşkusunu Sokağa Taşıdı

13 Kasım Tekirdağ'ın kurtuluşunun 95. yıl dönümü tüm ilçelerde büyük bir coşku ile kutlandı. Bu coşkuda Cumhuriyet Bandosu da çaldıkları birbirinden güzel ezgilerle yerini aldı.  

Tamamı konservatuar mezunları ve öğrencilerinden oluşan Cumhuriyet Bandosu, 29 Ekim'de olduğu gibi 13 Kasım Tekirdağ'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun 95. yıl dönümünde de Tekirdağ sokaklarına renk kattı. 13 Kasım akşamı Tekirdağ sokaklarını enstrümanları dolaşan Cumhuriyet Bandosu gençleri vatandaşlarla unutulmaz kurtuluş günü yaşattı.

Çalışmalarını ağırlıklı olarak İstanbul'da sürdüren Bando üyeleri, hem 29 Ekim Cumhuriyet hem 13 Kasım Tekirdağ'ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü gibi önemli günlerde Tekirdağ'da olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.  Ayrıca, bu özel günlerde kendilerini Tekirdağ'a davet eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a da teşekkür eden Cumhuriyet Bandosu üyeleri bundan dolayı onur duyduklarını söyledi. Başkan Kadir Albayrak ise "13 Kasım Tekirdağ için çok önemli bir gün. 13 Kasım bizim topraklarımızı düşmandan kurtardığımız tarih. Böylesi mutlu bir gün her sene ilimiz genelinde büyük bir coşku ile kutlanıyor. Bu sene coşkumuza Cumhuriyet Bandosu da dahil oldu. Kendilerini Tekirdağ'ımızda ağırlamaktan mutlu olduk" dedi.

 

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.