Başkan Albayrak Yemin Törenine Katıldı
24/11/2017 11:01:00
Başkan Albayrak Yemin Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı kısa dönem erbaşların yemin törenine katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törene Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra, Samsun Valisi Osman Kaymak, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Selçuk Kubilay Karslı, Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç ve Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt katıldı.

Beşiktepe Orgeneral Doğu Aktulga Kışlası'nda düzenlenen törende acemilik eğitimini tamamlayan erbaşlar, yemin ederek sancak geçiş töreni gerçekleştirdi. Törende üstün başarı gösteren askerlere başarı belgesi takdim edildi. Yemin töreninin ardından askerler aileleri ile hasret giderdi.