Başkan Albayrak Restoran Açılışına Katıldı
20/02/2018 11:37:20
Başkan Albayrak Restoran Açılışına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı ilçesinde restoran açılışına katıldı.

Restoran açılışına Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.

Restoran açılışında bir konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'ın günden güne büyüdüğünü, dolayısıyla da hizmet sektörünün de öneminin arttığını belirtti. Restoranın Muratlılı vatandaşlara güzel bir hizmet sunacağını da ifade eden Başkan Albayrak, işletme sahibi Zafer Gür'e yeni iş yerinin hayırlı-uğurlu olmasını ve bereketli kazançlar getirmesini diledi.

Başkan Albayrak'ın konuşmalarının ardından katılımcılar restoranı gezerek işletme sahibi Zafer Gür'den restoran hakkında bilgi aldı.