TESKİ Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
08/03/2018 07:59:00
TESKİ Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak TESKİ Haftalık Olağan Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı ve TESKİ'nin önümüzdeki dönem hayata geçireceği projeler görüşüldü.

Başkan Kadir Albayrak daha sonra TESKİ Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı Laboratuvar Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Akredite Temiz Su ve Atıksu Laboratuvarları Projesi sunumunu dinledi. Başkan Albayrak sunum sonrasında şube müdürlüğü personelini çalışmalarından dolayı tebrik etti.