Başkan Albayrak'tan Recep Gürkan'a Ziyaret
10/10/2018 13:49:18
Başkan Albayrak'tan Recep Gürkan'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Edirne Belediyesi'nin hizmet ve yatırımlarının değerlendirildiği ziyarette, Başkan Recep Gürkan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını takip ettiğini ifade ederek yatırımlarda emeği geçen herkesi kutladığını belirtti.

Edirne'yi çok sevdiğini belirten Başkan Kadir Albayrak, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Recep Gürkan da ziyareti dolayısıyla Başkan Albayrak'a duyduğu memnuniyeti ifade etti.