Başkan Albayrak Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
06/03/2019 15:59:59

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok'u ziyaret etti ve Şarköy ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Çalışmalar hakkında değerlendirmelerin yapıldığı ziyaretin ardından Başkan Kadir Albayrak ve Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Şarköy'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Kadir Albayrak, "5 yıldır siz kıymetli halkımız için çalışıyoruz. Bu süreç içerisinde önemli projeler hayata geçirdik. Önümüzdeki dönemde de sizlerden aldığımız güçle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. Vatandaşlar da Başkan Kadir Albayrak'a hizmet ve yatırımlarından dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.