TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak'tan Kadın Personele 8 Mart Jesti
08/03/2019 12:37:56
Başkan Albayrak'tan Kadın Personele 8 Mart Jesti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'de görev yapan kadın çalışanların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı.

İlk olarak TESKİ Genel Müdürlüğü'nü ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, burada TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz ile birlikte kadın personelin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı ve kendilerine çiçek takdim etti.

Daha sonra Büyükşehir Belediyesi'ne geçen Başkan Albayrak, Meclis Salonu'nda kadın personeller ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal ve Genel Sekreter Yardımcısı Atabey Baytöre'nin de bulunduğu etkinlikte kadınlara hitaben bir konuşma yapan Başkan Albayrak, "Kadının olduğu her yerde başarı vardır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, kadınlarımızın hayatın her alanında daha etkin olmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Varlıklarıyla yaşamlarımızın her anına anlam katan kadınlarımıza yönelik her türlü ayrımcılığın son bulduğu güzel bir dünya kurabilme dileğiyle, hepinizin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Başkan Albayrak'ın konuşmasının ardından kadın çalışanlara çiçek takdim edilmesi ile etkinlik sona erdi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.