Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Brifing Toplantıları Devam Ediyor
18/04/2019 09:59:12
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Brifing Toplantıları Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi daire başkanlıkları tarafından düzenlenen brifing toplantıları Bilgi İşlem Dairesi, Teftiş Kurulu Dairesi, İlçe Hizmetleri Dairesi, Basın Yayın ve Halka İlişkiler Dairesi ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlıkları tarafından düzenlenen toplantılar ile devam etti.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen brifing toplantılarına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Personel A. Ş. Genel Müdürü Ali Osman Yaşar ve daire başkanları katıldı.

Brifing Toplantıları, daire başkanları tarafından yatırım ve faaliyet programları, hiyerarşik yapı ile çalışma sistemi ile ilgili bilgi verilmesi ile son buldu.