Başkan Kadir Albayrak'a Süleymanpaşa Ziraat Odası'ndan Ziyaret
14/05/2019 14:04:07
Başkan Kadir Albayrak'a Süleymanpaşa Ziraat Odası'ndan Ziyaret

Süleymanpaşa Ziraat Odası Başkanı İmdat Saygı 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Ziraat Odası Başkanı İmdat Saygı'nın yanı sıra; yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

İmdat Saygı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Başkan Kadir Albayrak öncülüğünde gerçekleştirdiği yatırım ve projeler ile her zaman çiftçilerin ve tarımın yanında olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür etti.

Başkan Kadir Albayrak da, Başkan Saygı ve yönetimine nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak 2014 yılından bu yana çiftçilerimize destek oluyoruz. Geride bıraktığımız beş yılda Türkiye'de tarıma en çok desteği veren büyükşehir belediyesi olduk. Çiftçilerimize yönelik destek ve yatırımlarımız yeni dönemde de devam edecek" dedi.