Başkan Albayrak Jandarma Genel Komutanlığının Kuruluş Yıl Dönümü Etkinliğine Katıldı
14/06/2019 15:41:16

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen 180. Kuruluş Yıl Dönümü etkinliğine katıldı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen etkinlikte Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Garnizon Komutanı Tank. Kur. Alb. Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, İl Protokolü ve vatandaşlar katıldı.

180. Kuruluş Yıl Dönümü etkinliği yapılan konuşmaların ardından, İl Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan gösterileri ve öğrencilerin okuduğu şiirler ile devam etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, ayrıca görevinde başarı gösteren personellere plaket takdim edildi.

Tören sonrasında konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "Jandarma Genel Komutanlığı'nın 180. Yıl dönümü kutlu olsun," dedi.