Başkan Albayrak Çelenk Sunma Törenine Katıldı
19/09/2019 14:03:31
Başkan Albayrak Çelenk Sunma Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gazilik unvanını alışının 98. Yılı ve Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Süleymanpaşa ilçesindeki Tarihi Tekirdağ Valiliği önünde gerçekleşen törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Garnizon Komutanı Tank. Kur. Alb. Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, İl protokolü, STK temsilcileri, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar yer aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören, Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından son buldu.

Başkan Albayrak, çelenk sunma törenin ardından Tekirdağ Valiliği tarafından Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen yemeğe katıldı. Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan'ın da yer aldığı yemekte Başkan Albayrak gazi ve gazi aileleri ile bir araya geldi.